Her kan du få svar på de oftest stilllede spørgsmål om dagligstue-koncert
Spørgsmål og Svar

Hvad er en ”dagligstuekoncert”?

En dagligstuekoncert er nøjagtig hvad navnet indikerer: det er en koncert I et privat hus, sædvanligvis i dagligstuen men her i vores tilfælde- er det om sommeren i haven i et stort telt. Dagligstue koncerter er arrangementer startet af musik elskere for musik elskere. Det er enestående mulighed for at opleve akustisk musik på en intim og uformel måde.

Hvad sker der til jeres dagligstuekoncerter?

Folk er velkommen til at ankomme fra en halv time før koncerten starter. (venligst ikke kom for sent).  Vi har lidt mundgodt parat, samt kaffe, the, vand mm. Du er velkommen til at medbringe noget til deling, bare lad os vide hvis du planlægger at medbringe noget og evt. hvad det er. Forestillingen varer ca halvanden time (sædvanligvis med en pause imellem), så er der mulighed for at mingle med artisten og de øvrige deltagere, få læsket ganen og købe CD’er. Det er både afslappet og hyggeligt.

Sælger I billetter på forhånd?

Vi “sælger ikke billetter”. Vi beder folk donere et beløb til artisten når de kommer. -det er nødvendigt at reservere plads, idet der er begrænset antal pladser.

Hvad går de donerede penge til?

100% af det donerede går til artisten. Hvis du vil lægge en skilling til at bidrage for de sager vi serverer, er du velkommen, men det er ikke noget vi beder om. Det at lægge hus til dagligstuekoncert er et arbejde vi gør fordi vi har lyst og ikke for at tjene penge.

Hvor får jeg din nøjagtige adresse og hvordan jeg finder stedet?

Vi bor i Birkerød, Nordsjælland, nær S-tog station. Vores fulde adresse får du når din tilmelding er bekræftet.

Er der offentlig transport til døren og P muligheder?

Ja! Der kører bus fra Birkerød station som standser meget tæt på huset. Det tager 7 minutter at gå fra Birkerød station.

Parkering er forbudt på vores vej men en sidevej ved naboens hus kan anvendes til parkering.
Huset er desværre uegnet for kørestolsbrugere.

Er der nogle hus regler?

Ikke noget militant J Rygning ikke tilladt indendørs eller i teltet. Hvis vejret er dårligt vil vi bede dig stille skoene i entreen, såfremt koncerten holdes i dagligstuen og ikke i telt i haven. Vær venligst opmærksom og respektfuld under koncerten, og sluk mobiltelefonen.

Hvad gør jeg hvis jeg har reserveret og ikke kan komme alligevel?

Hvis du alligevel ikke kan komme, venligst giv os besked.  Det er ærgerligt at forvente 25 personer og der kun dukker 12 op. Der kan være folk på venteliste, så hvis vi på forhånd ved du ikke kommer, kan vi give pladsen til en anden.

 

 

Har I nogle husdyr?

Vi har hund og kat. Vi gør vores bedste for at støvsuge grundigt samme dag koncerten afholdes. Folk med mindre til moderat allergi, har generelt haft det ok i den relativt korte tid de er her, med den medicin de selv har til rådighed.

Jeg er selv musiker. Kan jeg optræde I jeres hus?

Desværre nej! Vi har et stort netværk af professionelle artister i vores omgangskreds.

Hvordan startede i med dette?

Vi har oplevet steder rundt I norden hvor folk åbner deres haver for offentligheden og laver koncerter og sælger kaffe og hjemmebagte tærter. Da vi selv har en stor have og kender mange artister er det en idé vi har haft lyst at afprøve hjemme I Danmark, men under mere arrangerede former, idet vores hus ikke ligger lige midt i sommerlandet hvor folk kommer tilfældigt forbi. Livingroom concerts begrebet fra USA har været med til at inspirere os.

Kan jeg også lægge hus til en dagligstuekoncert?

Selvfølgelig- hvis du har et rum med plads nok og lyst til at få folk ind I dit hjem og dele live music oplevelsen. Mange udøvende musikere er åbne overfor at lave hus koncerter. De fleste musikere elsker muligheden for at optræde for et lille intelligent, opmærksomt publikum.

Har du andre spørgsmål?   

eller
 
Ønsker du at reservere plads?
   :

Email os:             info@dagligstue-koncerter.dk

 


http://hom.smoe.org/faq.html

 

 

Professionel musik i intime omgivelser!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.02 | 15:59

Meget gode billeder.

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
19.01 | 01:14

Tak Henrik

...
19.01 | 01:11

Hej Merete. Tager I det op igen, så er vi friske. t 20 482 481 bh Henrk

...
19.01 | 00:41

Hej Henrik, Tak for mail for længe siden, Vi har ikke haft koncerter en længere periode. Beklager.

...
Du kan lide denne side